شوخی کاربران شبکه های اجتماعی با خبر تبدیل قم به کشور
شوخی کاربران شبکه های اجتماعی با خبر تبدیل قم به کشور
در این پست از مجله اینترنتی کولاک مطلبی در مورد
شوخی کاربران شبکه های اجتماعی با خبر تبدیل قم به کشور
ارائه شده است ، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است، می توانید برای مشاهده مطالب بیشتر در این موضوع به دسته بندی
اجتماعی
مجله اینترنتی کولاک مراجعه کنید .
به تازگی خبری عجیب مبنی بر مستقل شدن استان قم و تبدیل آن به یک کشورمستقل در فضای مجازی دست به دست می شود ؛ این موضوع باعث تعجب کاربران فضای مجازی شد و با این خبر شوخی های جالبی کردند ؛ در ادامه شوخی های کاربران شبکه های اجتماعی با خبر تبدیل قم به کشور را ، می خوانید :
شوخی کاربران شبکه های اجتماعی با خبر مستقل شدن قم :
ـ فامیلای من قم زندگی میکنند، یعنی از این به بعد باید ویزا بگیرم برای دیدنشون؟
ـ آدرس سفارت قم توی تهران کی میدونه؟
– پدر خارج کجاست؟
+هر جا که ایران نباشه پسرم
– من تا حالا خارج رفتم؟!
+ بچه که بودی یه بار قم بردیمت [خوشحال به سمت مهدکودک میدود]
ـ انقدر از ایران نرفتیم تا قم کشور شد و ما به آرزومون رسیدیم و خارجی شدیم
ـ بابا قم استان شدنشم با تکماده بوده
ـ ولی برای ویزای قم از مشهد اقدام کنید، راحت تر میدن
ـ قم قراره کشور مستقل شه، خداروشکر یبار اردو بردنمون جمکران، حداقل الان میتونم پُز بدم که یه سفر خارجی رفتم
ـ اگه شانس مائه که قم یه کشور بشه یه دفعه دست به اصلاحاتِ عربستان طور میزنه، همه مارو میسوزونه
ـ قم کشور بشه حسن آباد میشه لب مرز، میرم اونجا کولبری
ـیعنى دیگه باید از این به بعد سوهان حاج حسین و پسران رو به نرخ روز دلار بخریم؟!
متن پیشنهاد تبدیل قم به کشور :
حجت الاسلام و المسلمین احمد زادهوش، مدیر جامعه المرتضی در یادداشتی پیشنهاد تشکیل کشوری به نام قم و تبدیل حوزه علمیه قم به کشوری مستقل را داده است.
حجت الاسلام و المسلمین احمد زادهوش، مدیر جامعه المرتضی، در یادداشتی که در کانال تلگرامی نامههای حوزوی منتشر شده است، پیشنهاد تشکیل کشوری به نام قم و تبدیل حوزه علمیه قم به کشوری مستقل مانند واتیکان را داده است تا حوزه علمیه قم به نظام رهبری دینی شیعیان جهان تبدیل شود.
متن این یادداشت را در زیر با اندکی اصلاح املایی میخوانید:
کشوری به نام « قم »
احمد زادهوش، مدیر جامعه المرتضی
زمان آن فرا رسیده است که حوزه علمیه قم به کشوری مستقل تبدیل گردد. کشوری با مرزهای جغرافیایی مشخص، پرچمی مخصوص، قانون اساسی ، پذیرفته شده در مجامع بینالمللی و پذیرنده سفیران کشورهای مختلف.
منظور از حوزه علمیه قم مجموعه ای از تشکیلات و نظام مدیریت حوزه، شورای عالی، شورای گسترش ، نهاد مرجعیت، جامعه مدرسین، نهادهای اقماری حوزه مثل جامعهالمصطفی ص و مدیریت حوزه های خواهران است.
استقلال حوزه علمیه در قالب یک کشور مستقل ( مانند واتیکان) این امکان را فراهم میسازد تا حوزه علمیه قم به نظام رهبری دینی شیعیان جهان تبدیل شود و ارتقا یابد.
با توجه به اینکه حوزه ها و تشکلات اهل سنت مثل الازهر و جامع مکه و … به علت وابستگی شدید به حکومت ها و نیز اختلافاتی که دارند هنوز به چنین بلوغی نرسیده اند، «کشور مذهبی قم» با پذیرش سفیران خارجی و نظام دیپلماسی مستقل میتواند در واقع نقش رهبری دینی در دنیای اسلام را ایفا کند.
اعلام استقلال « کشور قم » نه تنها هیچ تعریض و مخالفتی با نظام مقدس جمهوری اسلامی نیست بلکه در چهلمین سالروز پیروزی انقلاب ظرفیتی جدید و پشتوانه ای معنوی است که فارغ از محظورات و محدودیتهای خارجی و داخلی جمهوری اسلامی به ترویج و گسترش فرهنگ اسلام و اظهار نظر در شئون انسانی و تعامل با نهادهای مهم مسیحیت بپردازد و از مزایای یک کشور مستقل برای حضور در مجامع بینالمللی بهره مند شود.
در هنگام استقلال « کشور قم » که طبعا باید در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد یا حتی به رای مردم مستند شود، اختصاص یک یا چند واحد اقتصادی مانند پالایشگاه یا پتروشیمی به این کشور بخشی از نیازهای مالی آن را تامین میکند که البته با استقلال حوزه علمیه شیعه ، جذب مشارکت های مردمی و اتکا به وجوهات شرعیه و بریه امکان بیشتری می یابد.
از همه اندیشمندان بخصوص حوزویان محترم درخواست می شود با حمایت های نظری و تکمیل این طرح در تحقق چنین اتفاق مبارکی سهیم باشند . انهم یرونه بعیدا و نراه قریبا .
ستخلوا کوفه من المؤمنین و یأزر عنها العلم … ثم یظهر العلم ببلده یقال لها « قم »
- ۹۷/۰۱/۳۱
- ۸۲ نمایش